Encyklopedie dějin města Hodonín

Petra Hřebíčková

    Petra Hřebíčková


    • * 20.9.1979 Hodonín


    • česká divadelní a filmová herečka


    • vzdělání

      vystudovala Obchodní akademii v Hodoníně, pak JAMU v Brně obor činoherec


    • zaměstnání

      Filmografie
      2011 4teens
      2011 Muži v naději
      2010 Ulice[1]
      2010 D2
      2009 Kawasakiho růže
      2009 Proměny
      2008 Kriminálka Anděl
      2008 Sněžná noc
      2007 Trapasy
      2007 Velkofilm
      2006 Obsluhoval jsem anglického krále
      2003 Strážce duší
      2000 Dřevěná Marika


    • autor

      Havlík


Aktualizováno: 12. 10. 2012